0

Errors Running Lamp Service

asked 2015-07-09 14:15:16 -0700

rbender gravatar image

I'm trying to run the lamp_service from the lighting SDK on Ubuntu 64 bit and I get the following errors:

000.000 aj_nvram.c:218 AJ_NVRAM_Open(): Data set 4098. does not exist
000.000 aj_nvram.c:241 AJ_NVRAM_Open(): failure: status=AJ_OK
000.000 aj_nvram.c:218 AJ_NVRAM_Open(): Data set 4099. does not exist
000.000 aj_nvram.c:241 AJ_NVRAM_Open(): failure: status=AJ_OK
000.000 aj_nvram.c:218 AJ_NVRAM_Open(): Data set 4100. does not exist
000.000 aj_nvram.c:241 AJ_NVRAM_Open(): failure: status=AJ_OK
000.000 aj_nvram.c:218 AJ_NVRAM_Open(): Data set 4101. does not exist
000.000 aj_nvram.c:241 AJ_NVRAM_Open(): failure: status=AJ_OK
000.000 aj_nvram.c:218 AJ_NVRAM_Open(): Data set 4104. does not exist
000.000 aj_nvram.c:241 AJ_NVRAM_Open(): failure: status=AJ_OK

I have a separate program running that listens for all About announcements and it doesn't see any, so I assume that the lamp_service isn't even able to connect to the bus. Even with alljoyn_daemon running on the same box I get these errors. Any suggestions?

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-07-13 01:45:15 -0700

leonardean gravatar image

I have the same error, but lamp service actually works (maybe with some potential risks)

edit flag offensive delete publish link more
Login/Signup to Answer

Question Tools

Follow
1 follower

Stats

Asked: 2015-07-09 14:15:16 -0700

Seen: 33 times

Last updated: Jul 13 '15