15.04 router error in AddSessionRoute()

asked 2015-06-10 12:40:55 -0700

pbergson gravatar image

I recently upgraded my iOS app to 15.04, and I'm now seeing some sporadic connection errors that I wasn't observing previously. One of them seems to originate with the router. The bus attachment is created, 4 bus objects are registered, and then the device joins the session host. I then receive ER_BUS_NO_ENDPOINT errors, which I believe originate from an attempt to register another bus object. This error occurs about 1 out of 2 tries, and is not specific to the device, the network, or the architecture. I'd appreciate any insight.

2015-06-10 09:20:04.638 HydroXphere[2144:1163398] AJNBusObject::ObjectRegistered called.

2015-06-10 09:20:04.638 HydroXphere[2144:1163398] AJNBusObject::ObjectRegistered called.

2015-06-10 09:20:04.639 HydroXphere[2144:1163398] AJNBusObject::ObjectRegistered called.

2015-06-10 09:20:04.639 HydroXphere[2144:1163398] AJNBusObject::ObjectRegistered called.

169.574 ** ERROR ROUTER JoinS-1 ...router/DaemonRouter.cc:614 | DaemonRouter::AddSessionRoute(): AddSessionRef indirectly connected routing node failed(id=-842533902., RN=:38ldKZCE.1, destB2bEp=":SfJR6SGZ.4"): ER_BUS_NO_ENDPOINT

169.575 ** ERROR ROUTER JoinS-1 ...router/DaemonRouter.cc:628 | AddSessionRef(this=:38ldKZCE.2, 3452433394, :SfJR6SGZ.4) failed: ER_BUS_NO_ENDPOINT

169.575 ** ERROR ALLJOYN_OBJ JoinS-1 .../router/AllJoynObj.cc:1169 | AddSessionRoute(3452433394, :6ijhYP2-.2, NULL, :38ldKZCE.2, :SfJR6SGZ.4) failed: ER_BUS_NO_ENDPOINT

2015-06-10 09:20:08.781 HydroXphere[2144:1163458] AJNBusObject::ObjectRegistered called.

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

the core working group is looking for people to maintain iOS/OSX bindings, SDKs, and documentation, if you're interested in helping.

ry.jones ( 2015-06-18 11:50:48 -0700 )edit